Gott Nytt År?

Nu blir det ett inlägg för inprencip hela veckan. Jag har inte skrivit något för jag inte har haft någon tid och för jag inte har orkat. Men vi börjar vell med nyår som firades med familjen Palm. Vid 12-slaget så gick vi ut och tittade på alla andras fyrverkerier sedan gjorde jag och karro våra egna fyrverkerier som bestod av tomtebloss som vi kaste upp i luften, det var skoj! Efter det gick vi in och tittade på gamla filmer och gjorde pärlarmband.

2 Januari
Jag, Molly och Karro åkte till kupolen och spoppade lite, blev inte så mycket köpt men vi fick se Erik Grönwall och Calle Christianson, och det var ju kul!:)

4 Januari
IKEA med mamma och Klara. Det som blev köpt var en byrå till mitt rum  och lite andra grejer sen så köpte jag ett par rosa/vit rutiga converse som det var halva priset på, på köpcentrumet i gävle!:)

5 Januari
träning kl 3 och sedan skräckis med Sara och Sofie, såg på Saw 2.

6 Januari
Åker med Karro och Molly ner på stan och till bion, vi ser på NEW MOON!:D Efter det åker vi och hyr film, the Children*, och åker sedan hem till Karro och myser och blåser upp madrassen. Vi äter tacos uppe på karros rum och ser på hundtricket, efter det tittar vi på filmen vi hyrde och äter godis och chips och popcorn, tjockar oss! efter det ville vi se en lite roligare film så vi börjar titta på Ice age 3 men ingen ut av oss tittar utan sitter bara och pratar om allt möjligt. Vi släcker och går och lägger oss och pratar mer och somnar inte förens halv 3- 3.

7 Januari
Vi vaknar 10 typ och går ner och äter frukost och går sedan upp och tittar på Gosip Girl (Jag är helt fast i det nu!!) i typ 4 timmar. Sedan äter vi lunch och gör en kladdkaka och ser på mer Gosip girl. Så man kan säga i kortfattande text att visiten hos Karro har vi ätit tittat på film och pratat!:D

Nu blir det en bildbomb!



Nyår :D

Kupolen :))

IKEA

Sova över kalas hos Karolina!:D

Det var det, för idag!

XOXO


Kommentarer
Postat av: KAROLINAAAAAA

HAHHAHHHAAHHAHA, vi är snygga! :D

2010-01-08 @ 11:18:46
URL: http://busigt.webblogg.se/
Postat av: Maja

Sååklart vi är!;D

2010-01-08 @ 11:56:25
URL: http://majaawestberg.webblogg.se/
Postat av: sophie

svar: ja det kan jag göra! :-)

sötnosar! :-D<3

2010-01-09 @ 23:48:58
URL: http://sophieburman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback